25/04/2024

Marius Arcăleanu, umilit de față cu liderii PNL din județ!

1 min read

Marius Arcăleanu, candidatul liberal care i-a suflat în ceafă lui Dumitru Buzatu la președinția Consiliului Județean, a fost trecut total pe linie moartă în PNL Vaslui. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care deține funcția de președinte al Organizatiei Judetene a PNL Vaslui, a decis să-i ofere o lecție lui Arcăleanu, pentru modul în care acesta a mers la București, pentru a cere un post eligibil în Parlament.
Supărarea lui Tătaru provine de la faptul că locurile eligibile erau deja date, iar Arcăleanu a refuzat să stea în „poziția ghiocelului” în fața sa, așa cum fac mulți liberali din județ.
În timpul alegerilor locale circula un zvon prin PNL precum că Arcăleanu ar urma să treacă la un alt partid, însoțit de cei cu care a fost în PDL pe vremuri. Lui Tătaru nu i-a plăcut ce a auzit, chiar dacă era o diversiune, așa că nu i-a mai răspuns la telefon lui Arcăleanu.
Când a venit vremea intocmirii listelor pentru Parlament, Tătaru l-a ”scos din schema” pe Arcăleanu și nu l-a pus pe liste. Mai mult, fostul candidat la președinția Consiliului Judetean nu a mai fost invitat la ședințele de partid.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.