Sun. Oct 25th, 2020

Liberalul Marius Arcăleanu, ”executat” de ministrul Tătaru

2 min read

În PNL Vaslui a început o adevărată vânătoare de vrăjitoare, iar cel care coordonează activitatea de pedepsire este însuși liderul filialei județene, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.
Mai mulți liberali ne-au sesizat un fapt uluitor: deși a obținut 51.500 de voturi în lupta pentru președinția Consiliului Județean, Marius Arcăleanu a fost înlăturat brutal din lista pentru Parlamentul României. Cine l-a „executat” pe Arcăleanu, lăsându-l în afara listei? Sursele noastre arată spre Nelu Tătaru, liderul filialei județene.
Imediat după alegerile locale, Arcăleanu ar fi fost sunat de către președintele PNL, Ludovic Orban, care l-a felicitat pentru rezultatul obținut în fața lui Buzatu. Acest fapt i-a dat aripi și l-a făcut să creadă că este atotputernic în PNL Vaslui, deși erau unele lucruri grave care se întâmplaseră în campanie. Surse din PNL susțin că, pe ultima sută de metri a campaniei, Arcăleanu a încercat să discute cu Tătaru, drept pentru care l-a sunat insistent, însă ministrul Sănătății a refuzat să-i răspundă.
Când a auzit că se pregătește o listă la parlamentare, iar el nu este în grațiile lui Tătaru, Arcăleanu a luat foc. A mers, spun sursele noastre, atât la premierul Orban, cât și la Rareș Bogdan sau Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, arătând că Tătaru îi face o nedreptate și îl exclude din lista pentru Parlament.
Cei trei lideri PNL au părut că îi dau dreptate lui Arcăleanu, însă i-au spus lui Tătaru că președintele-director al CJAS a trecut peste capul său și a mers la București. Atunci, liderul PNL Vaslui a luat foc și a decis să-l pedepsească exemplar, excluzându-l total din lista de la parlamentare.
Este încă un episod din răfuielile pe care Tătaru le are cu liderii locali din PNL-ul vasluian. Acest nou scandal va avea și o continuare. Singurul lucru care i-a rămas lui Arcăleanu este să accepte postul de consilier județean PNL, în „subordinea” lui Iacob și Veziteu.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.