Sun. Jun 20th, 2021

Cel mai indragit primar din istoria Vasluiului a primit noul mandat

1 min read

Viceprimarii urmeaza a fi desemnati

Vasile Pavăl este, o spun cifrele, cel mai iubit și mai votat primar din istoria Vasluiului. În pofida unui vot clar anti-PSD care s-a manifestat și la aceste alegeri, edilul municipiului reședința de județ a fost reconfirmat in functie de 62% dintre alegătorii vasluieni. Nu va avea insa viață ușoară în Consiliul Local, atat timp cat PNL și USR dețin majoritatea, cu 12 mandate iar PSD și ALDE au doar 11 mandate.
Mai marele urbei a primit mandatul de la Judecătoria Vaslui, fiind validat pentru încă patru ani în fruntea Primăriei Vaslui. Urmează patru ani de investiții, patru ani foarte dificili, atât din punct de vedere economic, cât și politic. Îi va pune bețe în roate majoritatea PNL-USR, ca o răzbunare a faptului că în mandatul trecut în CL Vaslui erau 17 membri PSD-ALDE și doar 4 din partea PNL? Cum se vor comporta noii consilieri USR?
Se naste intrebarea, poate cea mai importanta, cine vor fi cei doi viceprimari? În câteva zile vom afla ce se va petrece în Primăria Vaslui în următorii patru ani. Pavăl dorește ca validarea acestui mandat să se facă în sala de ședințe a Consiliului Județean, respectând normele de siguranță socială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.