Sun. Oct 25th, 2020

Mare zarvă mare în PNL Vaslui

1 min read

Cine ar utea fi viceprimar de Vaslui?

Liberalii vasluieni vor trebui să decidă in scurt timp pe cine propun pentru funcția de viceprimar al orașului, având în vedere că alianța dintre PNL și USR deține majoritatea și va pune cei doi viceprimari cu care va lucra primarul Vasile Pavăl.
Daca din tabăra USR, se aude că ar putea fi propus consilierul Cătălin Mândru, la PNL este mare frământare. Pe cine să pună Tătaru în coasta edilului Pavăl? Surse din interiorul PNL arată că s-au luat în calcul trei nume, din rândul celor 8 consilieri PNL, unul dintre ei urmând a fi viceprimar.
Este vorba de vechiul și ineficientul consilier PNL Valentin Dragomir, care este în această functie de multe mandate, fără a avea vreo contribuție la dezvoltarea orașului, de profesorul Mitică Jora, un intelectual nu prea vorbăreț, și inginerul Lucian Braniște, șeful Ocolului Silvic Băcești, cel spre care se îndreaptă toate privirile conducerii PNL. Braniște este unul dintre cei mai activi șefi de ocoale din Direcția Silvică și poate fi o soluție pentru PNL, pentru postul de viceprimar.
Tabăra PNL-USR din Consiliul Local Vaslui are 12 voturi, în timp ce tabăra PSD-ALDE detine doar 11 voturi.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.