Sun. Jun 20th, 2021

Dialog ”la baioneta” între Buzatu și primarii PSD:

2 min read

„Nu aduceți voturi de acasă!”

Primarii și liderii de organizații locale PSD au votat listele cu numele celor care vor reprezenta județul Vaslui în Parlamentul României, după 6 decembrie. Candidati care urmeaza a fi validați.
Framantarile și discuțiile tensionate nu au lipsit înainte de desfasurarea ședinței care a avut loc la poligonul Delea. Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost somat să propună noi nume pentru Parlament, altfel edilii nu vor mai merge în campanie pentru partidul din care fac parte.
Conform unor surse demne de încredere, pe grupul intern al PSD Vaslui s-au purtat discuții extrem de încinse între Buzatu și primarii săi. Edilii au cerut o listă nouă de candidați, altfel vor boicota alegerile. Nimeni nu vă va vota, pentru că „lumea oricum ne votează”! Toți primarii de pe grup pot spune ce probleme au, aici, la firul ierbii. Probleme pe care toți le aprobați, dar în tăcere.
sau tăceți pentru totdeauna”, i-a transmis unul dintre primari lui Buzatu, în timpul discuției cu restul primarilor social-democrați.
Au apărut aprobări din partea unor primari sau consilieri județeni. Printre cei care au luat cuvantul a fost și primarul comunei Fălciu, Neculai Moraru.
După acest episod tensionat la poligonul Delea s-a votat o listă-surpriză, cu Eduard Popica și Valeriu Caragață, capi de liste la Camera Deputaților și Senat. Rămâne de văzut dacă acestea vor fi validate în formele actuale si care au fost votate luni seara. În cazul în care Marcel Ciolacu va dori să-și arate mușchii în fața lui Buzatu și să propună un candidat de la centru, va ieși cu siguranță mare scandal mare la Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.