Sat. Oct 31st, 2020

S-au reluat cursurile la clasele afectate de Covid-19, la LMK și Ion Mincu

1 min read

10 unități școlare își închid porțile!

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui a informat Prefectura și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență cu privire la propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ din județ, în vederea aprobării reluării cursurilor prin trecerea de la scenariul 3 la scenariul 2, pentru un număr de 12 clase din 4 unități școlare, avizate de Direcția de Sănătate Publică Vaslui și de Inspectoratul Scolar Județean Vaslui. Astfel, s-au reluat cursurile la clasele de la LMK, Liceul Ion Mincu, Școala Mihail Sadoveanu și Grădinița cu program prelungit nr. 3, începând cu 12 octombrie.
Pentru alte trei unități școlare – Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Elisabeta Polihroniade” Vaslui, Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Constantin Pufan” Vaslui și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Laza – s-a decis trecerea de la scenariul galben la cel verde.
Din păcate, din cauza situațiilor de îmbolnăvire în mai multe școli, CJSU a decis suspendarea cursurilor școlare organizate în scenariul nr. 1 și 2 în 58 de clase din 10 unități de învățământ, în contextul confirmării unor cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 12 octombrie.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.