Tue. Oct 27th, 2020

Tataru lasa Ministerul Sanatatii in plina pandemie?!?

1 min read

Este primul pe lista la deputați!

În 2016, senatorul PNL de atunci, Nelu Tătaru, pierdea crunt, un al doilea mandat în Parlamentul Romaniei, la Senat, deși avea peste 25.000 de voturi. Pe baza unor calcule de neînțeles, intra senator de Vaslui, in locul sau, liderul politic moldovean Ion Hadârcă, cel care avea doar 7.000 de voturi. În 2020, însă, și-a propus să nu mai rateze Parlamentul, așa că s-a trecut pe prima poziție la Camera Deputaților.
Cu Tătaru în frunte, liberalii speră să scoată mai multe mandate în Parlamentul României, deși alegerea la Senat, Iulian Bâca, consilier personal al primarului Bârladului, nu este foarte fericită.
Cert este că, după 6 decembrie, Vasluiul va avea cel putin un deputat și un senator, adică pe Tătaru și pe Bâca. S-ar putea, cu noroc, să mai avem un al doilea deputat, pe Tudor Polak, cel care ocupă poziția secundă la Camera Deputaților.
Asadar, Tataru vrea sa dea Ministerul Sanatatii, in plina pandemire de Covid-19, pentru un loc, caldut, in Camera Deputatilor si Parlamentul Romaniei?!?

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.