Tue. Oct 27th, 2020

Primele Duster-uri, la IPJ Vaslui

1 min read

Autospecialele intra în dotarea Poliției județene!

Poliția Județeană își înnoiește parcul auto, după ani de zile în care numărul de mașini a fost foarte scăzut, iar unele dintre autospecialele de la posturile comunale ajunseseră sicrie pe patru roți, cu vopseaua sărită de pe portiere.
În ultimele zile, vasluienii au văzut cum zeci de mașini noi, cu noile colante ale Poliției Române, au traversat orașul, venind dinspre București. Este vorba de Dacia Logan din producția 2020, în jur de 15-20 de noi mașini, conform unor surse, care vor intra în dotarea IPJ Vaslui, pentru diferite servicii ale Inspectoratului.
Totodată, au ajuns și câteva Dacia Duster, cu colante noi, care vor îmbogăți parcul auto al Poliției. Intreg parcul auto al IPJ Vaslui va fi schimbat, cu Dacia Logan de ultimă generație, în timp ce vechile autospeciale vor fi casate.
Toate au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor, și sunt colantate după o grafică nouă.
Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de MAI în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii și din rezerva bugetară.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.