Sun. Oct 25th, 2020

Week-end de pomina la Spitalul Județean de Urgență

1 min read

9 bolnavi de la secția Psihiatrie, confirmați cu Covid-19

După situațiile incredibile din ultimele luni, în care medici și asistente din mai multe secții ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui au fost confimați cu Covid-19, lucrurile par să se liniștească. Nu total, pentru că mai apar, încă, situații grave, care pot pune în pericol tot personalul.
În urmă cu câteva zile s-a făcut o testare pe un număr de 15 pacienți de la secția Psihiatrie, de la spitalul vechi. Rezultatele i-au șocat pe medici: 9 dintre bolnavi aveau Covid-19! Tot la spitalul vechi, la izolator, au fost aduse mai multe persoane suspecte de Covid-19, pentru că situația este destul de gravă, în ciuda tăcerii suspecte a Prefecturii și a celor de la Directia de Sanatate Publica.
Un medic, o asistentă și o infirmieră de la Spitalul Județean au ieșit pozitivi la testările Covid 19, in ultimele zile, fapt care a alertat conducerea SJU, luându-se măsuri de evitare a răspândirii focarului.
Situația rămâne în continuare gravă, iar la ATI a fost adus, zilele trecute, un pacient de la Bacău, pentru că spitalul de acolo este depășit ca urmare a numărului mare de cazuri inregistrate.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.