Tue. Oct 27th, 2020

‘Bomba politică a momentului venita din partea lui Dumitru Buzatu:

1 min read

”Doresc sa incheiem parteneriate în tot județul!”

Imediat ce liderii ALDE Vaslui au anunțat că vor constitui majorități în Consiliile locale și Consiliul Județean, alături de PSD, a venit și reacția liderului social democrat, Dumitru Buzatu. Fără a nega în vreun fel declarațiile celor de la ALDE, Buzatu lansează o adevărată provocare pentru toți politicienii locali.
Astfel, pentru prima dată, toate grupurile politice importante din Consiliile locale și Consiliul Județean vor avea ocazia de a pune cap la cap propunerile lor din campania electorală și să constituie o viziune unitară pentru dezvoltarea unităților administrativ teritoriale și a județului Vaslui.
Tot în cadrul acestui parteneriat s-ar putea discuta inclusiv distribuirea funcțiilor din Consiliile Locale și Consiliul Județean către grupurile principale sau către asociații de grupuri politice, astfel încât în Executivul județean și în cele ale administrației publice locale să fie reprezentate principalele formațiuni politice.
Este interesant de văzut câți dintre sefii locali – PNL, USR sau PRO România – vor reacționa la declarația liderului PSD.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.