Sun. Jun 20th, 2021

Noi jocuri pentru echipele din judet, in Liga a 3-a

1 min read

Hușana Huși întâlnește, în cadrul etapei a 4-a, pe CSM Pașcani. Adversara este mult mai dificilă, față de sezonul trecut. Deși a pierdut în primele trei etape, formația ieșeană a pus mari
Președintele Hușanei, Daniel Dobrea, are încredere în echipă, pe care o consideră capabilă să învingă orice adversar din aceasta serie a ligiia 3-a.
Partida a foat incredintata unui trio de arbitri cu Adrian Florin Sava (Vânători), la centru, la cele două linii fiind desemnati asistentii Nicolas Spînu si Ciprian Sergiu Oancea, ambii din Bucuresti. Fotbaliștii de la Sporting Juniorul Vaslui au un moral excelent înainte de meciul cu Bradul Borca, contând pentru etapa a 4-a a Ligii a 3-a.
Elevii lui Cornel Cracea se gândesc la victorie, chiar dacă adversarul are în componență jucători cu experiență.
Partida se va disputa la Târgu Neamț și va fi arbitrată de Dorin Băltuță (Flămânzi), la centru, ajutat la cele două linii de asistentii Alexandru Blănariu (Fălticeni) și Adrian Condurache (Pașcani). Inaintea acestor intalniri Husana Husi se afla pe locul 2, cu 9 puncte (maxim posibil), in timp ce Sporting Juniorul Vaslui se situeaza pe pozitia a cincea, cu 3 puncte.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.