Sat. Oct 31st, 2020

Conducerea unui magazin din Vaslui declara război șoferilor

1 min read

Multi dintre ei „uită” mașinile în parcarea sa!

Cu ceva ani în urmă, magazinul Lidl din zona Gării decidea să blocheze roțile mașinilor care erau parcate acolo cu săptămânile, instituind și o amendă serioasă. După un scandal de pomină, s-a renunțat la această măsură.
Acum, o altă rețea de supermarketuri decide să aplice măsuri coercitive șoferilor lipsiți de bun-simț, care își parchează mașinile cu săptămânile, blocând clienții care au nevoie de un spațiu de parcare peste zi.
În ultimele zile, conducerea Penny Market Vaslui a dat spre informare câteva sute de fluturași clienților magazinului, prin care aceștia au fost anunțați că mașina poate staționa în parcare maxim 120 de minute, numai pentru clienții Penny Market. Aidoma celor de la Lidl, magazinul Penny Market Vaslui avertizează că vor fi blocate roțile autoturismelor și se vor aplica amenzi de 100 de lei, celor care nu respectă acest regulament. Intrebarea care se pune este: agenții firmei de pază chiar vor bloca roțile mașinilor care stau mai mult de 120 de minute în parcare sau toată acțiunea a fost făcută doar așa, in dorul…Lelii!!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.