Fri. Mar 29th, 2024

BEACTIVE “SĂPTĂMȂNA EUROPEANĂ A SPORTULUI” 2020 in judetul Vaslui se incheie astazi

1 min read

In spiritul unei frumoase traditii, in perioada 23-30 septembrie a fiecarui an din 2015 pana in prezent, se organizeaza la nivel european prin programul Erasmus+, proiectul “Saptamana Europeana a Sportului” (European Week of Sport – #BEACTIVE).
Initiator/cofinantator Comisia Europeana, partener in Romania, Ministerul Tineretului si Sportului, coordonator la nivel national, Federatia Romana Sportul Pentru Toti si in judetul Vaslui, Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti.
”Si anul acesta, pentru a avea continuitate si a nu ne lasa “infranti” de Covid-19, care a cuprins planeta, in conditii foarte grele, cu respectarea regulilor in vigoare, la nivelul multor unitatii de invatamant, se organizeaza activitati sportive (crosuri, stafete, parcursuri aplicative si dans, gimnastica, tenis de masa, tenis de camp, badminton, concursuri de role, bibiclete) , jocuri sportive (doar elemente tehnico-tactice fara minge).
Felicitari tuturor participantilor!
Multumiri si recunostinta colegilor de breasla, parintilor, voluntarilor si tuturor celor implicati in sustinerea activitatilor sportive ale copiilor nostri frumosi si destepti”, ne-a transmis prof. Elena Anusca Doglan, presedintele Asociatiei Judetene ”Sportul pentru toti”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.