Tue. Oct 20th, 2020

Primarul Paval și președintele CJ Vaslui, discuții de campanie cu cetățenii

1 min read

Ne apropiem, cu pași repezi, de finalul campaniei electorale. O campanie în care marea bătălie, la nivel de județ, se duce pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.
Candidatul Partidului Social Democrat la funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a întâlnit cu locuitori ai municipiului Vaslui. O întâlnire mai mult decat binevenită, pentru că președintele CJ Vaslui a dorit să afle, direct de la locuitorii orașului, ce proiecte s-ar putea implementa în Vaslui, la nivel de județ, printr-o colaborare strânsă cu municipalitatea.
De altfel, la discuții a fost prezent și actualul primar, Vasile Pavăl, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Vaslui. Acesta are mari șanse pentru a fi reconfirmat in functie, dupa alegerile locale de duminica, 27 septembrie.
Cetățenii Vasluiului au stat de vorbă, pret de cateva ore bune, cu cei doi reprezentanți ai administrației locale și județene, cărora le-au cerut să se implice în continuare în rezolvarea problemelor stringente ale urbei in care traim cu totii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.