Sat. Oct 31st, 2020

Criza de apă provocată de seceta se face simțită și în suburbiile Vasluiului

1 min read

Pentru a asigura alimanarea cu apă a populației, municipalitatea a instalat mai multe rezervoare pentru apă potabilă. La nivelul județului Vaslui sunt mai multe localități, printre care Negrești, Fălciu, Cozmești, unde sunt probleme cu aprovizionarea cu apă a populației și animalelor.
Primaria Vaslui a luat legătură în această vară cu cetățenii din localitățile Viișoara, Bahnari, Gura Bustei și Dealul Cornului, acolo unde în anii anteriori au fost probleme cu aprovizionarea cu apă a fântânilor și cișmelelor.
”In urma sesizărilor primite s-a luat decizia instalării rezervoarelor cu apă dupa cum urmeaza: unul la Viișoara, trei la Bahnari, unul la Dealul Cornului și alte trei la Gura Bustei. Fiecare rezervor are 2.000 litri și sunt aprovizionate cu apă potabilă, având în acest sens sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, cel care asigură alimentarea rezervoarelor cu cisterna aflată în dotarea proprie. Rezervoarele sunt instalate în curțile unor locatari care au dorit să ne ofere sprijinul”, a precizat Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.