Fri. Dec 4th, 2020

Daniel Olteanu (ALDE), mereu in mijlocul bârladenilor

2 min read

In fiecare zi, deputatul Daniel Olteanu, candidat ALDE la Primăria Bârlad, umblă prin oraș și discută cu oamenii. Află ce anume își doresc bârlădenii, ce anume nu s-a făcut bine în mandatul actualului primar, ce trebuie corectat în viitorul mandat în fruntea Bârladului.
Iata ce considera Olteanu ca ar trebui sa faca viitoruil primar:

Să NU dea bir cu fugiții în momentele grele pentru comunitate, ci să fie prezent și să-și asume decizii corecte și rapide!

Față în față cu primele cazuri de Covid-19 din oraș, primarul Boroș s-a ascuns după hotărârile Guvernului PNL.

Să NU dea cu piciorul oportunităților pentru oraș, ci să se așeze la masă cu toți întreprinzătorii care vor să pună umărul la dezvoltarea economică a Bârladului.

Față în față cu lipsa de investiții, dl. Boroș le-a închis ușa în nas multor oameni cu inițiativă și a ales să-i sprijine doar pe unii (de aceeași culoare politică, potrivit presei locale).

Să NU fugă de răspundere și de atribuțiile de primar, ci să ia asupra sa tot ce scrie în fișa postului și să rezolve punct cu punct.

Față în față cu problema salubrității din Bârlad, dl. Boroș a aruncat vina în curtea viceprimarului, iar bârlădenii au rămas tot cu pubelele pline și urât mirositoare.

”Un primar căruia îi pasă de Bârlad și de bârlădeni nu îi abandonează, mai ales atunci când e vorba despre probleme importante: SĂNĂTATEA, DEZVOLTAREA, CURĂȚENIA”, spune Daniel Olteanu.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.