Sun. Jan 17th, 2021

Victorie pentru Husana Husi

2 min read

Campionatul ligii a 3-a la fotbal a pornit la drum. Hușana Huși a debutat cu dreptul în noul sezon invingand cu scorul de 1-0 (1-0) nou promovata Dante Botoșani. Meciul, desfasurat pe ”Municipal” din Huși a fost destul de echilibrat, cu un plus, cum era si normal, perntru formatia gazda pregatita de Florin Croitoru. Fotbaliștii acestuia au avut un start de meci perfect, căpitanul Petre Agrigoroaie marcând după doar cinci minute de joc. Acesta a șutat puternic, din interiorul careului de 16 m, fara replica pentru portarul oaspetilor.
Mai toti cei prezenti (s-a jucat cu spectatori!) se gândeau la un scor fluviu, însă adversara a contrazis acest lucru. După pauza de hidratare oaspetii au avut un joc mai ofensiv, profitând de momentele de relaxare din tabăra hușeană.
Și în partea secunda botoșănenii au avut prim planul, lovind bara chiar în debutul reprizei. De cealaltă parte, Hușana a irosit trei șanse de gol imense, astfel că partida s-a încheiat cu victoria dificilă a formației gazdă. Un succes de moral pentru meciurile care urmează.

Rezultatele etapei 1, seria 1 – Liga 3:

Hușana Huși – Dante Botoşani 1-0
Bradu Borca – Şomuz Fălticeni 0-2
Foresta Suceava – Ştiinţa Miroslava 1-2
Surprinde victoria Stiintei Miroslava la Suceava. Desi oaspetii formeaza o trupa puternica, cu intentii de promovare, sucevenii au o echipa valoroasa, cu multi jucatori experimentati.
Partidele Sporting Juniorul Vaslui – Bucovina Radauti si CSM Pascani – Ceahlaul Piatra neamt nu s-au disputat.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.