Mon. Nov 30th, 2020

S-au cautat arme la clanurile din Murgeni

1 min read

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat cinci percheziții domiciliare la adrese de pe raza localităților Murgeni și Zorleni.
Peste 40 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară emise de către judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bârlad.
Este vorba de informații legate de persoane care au participat la scandalurile din Murgeni, în luna august, care ar deține arme, ascunse în locuri greu de găsit.
Activitățile au avut drept scop aflarea de informatii în cadrul a trei dosare penale instrumentate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Vaslui, înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Acestea se refera la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare.
A fost depistată și ridicată în vederea cercetării o armă neletală supusă notificării, deținută fără drept.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul a 12 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.