19/04/2024

Olteanu vrea sa faca ordine în traficul din oraș

1 min read

Printre multe alte motive pentru care a ales sa candideze la Primaria Barlad parlamentarul Daniel Olteanu doreste si sa faca ordine in traficul din oras. Astfel, deputatul ALDE de Vaslui sustine ca va veni la Primărie și cu un program dedicat conducătorilor auto din Bârlad.
”Pentru bârlădeni, este evident că un primar slab e deja depășit de situație. Din acest motiv ne și confruntăm cu o realitate dureroasă și pe carosabil, și pe trotuare. Un primar puternic nu pune petice, un primar puternic îmbracă Bârladul în haină nouă”, spune Olteanu.
Ca primar, acesta isi propune sa puna presiune constantă pe constructori, pentru a termina la timp șoseaua de centură a orașului, în paralel cu o investiție de suflet a sa, Drumul Expres Tișița-Albița, cunoscut sub denumirea de „Autostrada Vasluienilor”.
Vor fi parcări subterane și supraterane în fiecare cartier, cu stații de încărcare a autoturismelor și trotinetelor electrice. După ce va ajunge primar, Daniel Olteanu intenționează să facă în oraș coridoare nemotorizate pentru biciclete, astfel încât acestea să nu se intersecteze cu autoturismele, dar și un sistem inteligent de semafoare.
Vor fi, promite Olteanu, și parcări de tip „Park and Ride”, inclusiv pentru autoutilitare, la intrările în oraș.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.