Wed. May 12th, 2021

Panica la Sporting Juniorul Vaslui!

1 min read

Nou promovata in cel de-al treilea esalon al fotbalului romanesc incepe campionatul cu o ..amanare! Partida de maine dintre trupa lui Cracea si Bucovina Radauti nu se va disputa, Sporting Juniorul Vaslui amânandu-si debutul în Liga a 3-a, meciul din prima etapă fiind reprogramat.
Nu mai putin de sase fotbaliști din echipa pregătită de Cornel Cracea au fost depistați pozitiv în urma testelor pentru Covid-19, dintre care trei sunt portarii echipei, iar meciul nu are cum să se dispute. De remarcat ca acum mai bine de o luna Covid-ul lovise alti jucatori de la gruparea vasluiana, semn ca tinerii fotbalisti vasluieni nu prea stiu, sau nu vor, sa evite virusul!
Toți cei șase jucători sunt asimptomatici și se află internați la Spitalul Municipal ”Elena Beldiman” din Bârlad, urmând a reveni în izolare la domiciliu, după 48 de ore. Restul jucătorilor au fost izolați și așteaptă decizia DSP Vaslui, pentru a putea relua antrenamentele.
De asemenea, conducătorii clubului vasluian speră ca la retestare toți cei șase să aibă rezultate negative, astfel încât să fie apți de joc pentru meciul din etapa a doua, in caz contrar urmand a pierde meciul cu 3-0, prin neprezentare!
Partida cu Bucovina Rădăuți se va disputa pe 22 sau 23 septembrie, decizia urmând a fi luată de Federatia Romana de Fotbal.
Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.