Thu. Dec 3rd, 2020

Portret de candidat

3 min read

Dan Laurian Brezianu, un candidat puternic pentru Primăria comunei Văleni

Campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie este în plină desfășurare.
Un inginer priceput și permanent dornic de a face treaba bună, de calitate, Dan Laurian Brezianu împreună cu Avadani Filon, propunerea pentru funcția de viceprimar al comunei Văleni și cu echipa de consilieri, propun unele măsuri și proiecte pentru binele comunității.
”Primul punct pe care aș vrea să îl ating îl reprezintă transparența decizională, care din păcate lipsește cu desăvârșire în acest moment. Cetățenii trebuie să fie informați și să ia parte activ în luarea deciziilor , situație posibilă prin stabilirea de întâlniri periodice și transmiterea prin mijloace media a ședințelor de consiliu local. Alimentare cu apă pentru toată comuna – consider că nu este normal în anul 2020 să li se transmită oamenilor faptul că, pentru a putea dispune de apă trebuie să subtraverseze ei pe sub drumul național, că trebuie să plătească conducta principală de distribuție sau să sape prin grădinile vecinilor. Proiectul se poate demara pe domeniul public al comunei, și neapărat, folosind echipe specializate. Aducțiunea cu gaz metan – în acest moment la nivelul UAT Văleni este încheiat un contract pentru studiu de fezabilitate (al doilea în decurs de un an). Trebuie finalizat studiul , obținut certificatul de urbanism, avize de la toate instituțiile statului, depus, finanțat, scos la licitație, proiectat și executat. Este mult de treabă, dar având experiența desfășurării proiectelor de investiție prin natura profesiei, pot să garantez că tot ce ține de mine și de echipa mea va fi făcut cu promptitudine”, ne informează Dan Brezianu.
”Reabilitarea și modernizare drumuri sătești (asfaltări) – voi fi vigilent la apariția surselor finanțare și vom depunem proiecte pe fonduri europene, pe fonduri guvernamentale iar cu siguranță un proiect se va demara din bugetul local al comunei Văleni. Modernizarea serviciului de salubrizare prin achiziționarea de pubele și ridicarea gunoiului menajer din poartă în poartă – prin aceasta se va rezolva problema containerelor supraîncărcate, problema mirosului și va crea un grad de confort ridicat, nemaifiind nevoiți să ne deplasăm chiar și un kilometru până la o platformă betonată. Amenajare parc cu locuri de joacă pentru copii și teren de sport multifuncțional – un proiect pe care l-am mai implementat la Muntenii de Sus împreună cu ai mei colegi și care are un impact major în creșterea calității vieții atât pentru copii cât și pentru părinți și bunici. Construire grădiniță cu program prelungit – atât de necesară pentru părinții care lucrează și care nu au cu cine lăsa copii pînă la terminarea programului. De asemenea, ne propunem: -Finalizarea Planului Urbanistic General privind extinderile intravilanului și mărirea suprafeței pe care tinerii își pot construi locuințe -Realizarea de extinderi de rețea electrică și de iluminat public -Realizarea sistemului de canalizare prin Programul Operațional de Infrastructură Mare -Dotarea școlilor din comună -Dotarea comunei cu camere de supraveghere video pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor -Construire piață agroalimentară -Susținerea echipelor de fotbal și grupurilor cultural folclorice prin intermediul proiectelor cu finanțare nerambursabilă -Finalizarea tuturor proiectelor începute -Orice alt proiect pentru care există sursă de finanțare și poate fi implementat spre binele locuitorilor comunei Văleni”. Toate acestea reprezintă priorități pentru comuna Văleni în viziunea candidatului din partea Pro România, Dan Laurian Brezianu.

Dorelian David

Acest material a fost comandat de Partidul Pro Romania, cod unic de identificare mandatar financiar coordonator 21200010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.