25/04/2024

Daniel Olteanu, candidat ALDE la Primaria Barlad:

1 min read

”Fiecare barladean trebuie sa progreseze!”

Sunt multe probleme sociale în Bârlad, multe provocări pentru viitorul primar al municipiului. În ultimele săptămâni, deputatul Daniel Olteanu, candidatul ALDE la primăria municipiului Bârlad, a vizitat cartierele orașului, a stat de vorbă cu sute, poate mii de localnici, care i-au spus ce-și doresc de la viitorul primar.
Așa se face că, analizând toate problemele urbei, Olteanu a ajuns la concluzia că fiecare bârlădean trebuie să progreseze, indiferent de cartier, și că orașul întreg are nevoie de o altă viziune.
Reacțiile bârlădenilor, care oftează din greu când compară orașul cu altele din Moldova și din țară, spun povestea eșecului administrativ din ultimii patru ani, când Bârladul ar fi putut să recupereze distanța care ii separă de municipiul Vaslui.
Olteanu spune ca vine la primărie pentru că vrea ca Bârladul să redevină orașul oamenilor mulțumiți, cărora nu le este rușine să spună că sunt bârlădeni. El considera ca toti barladenii au de muncit din greu pentru aceasta si ca trebuie ”arse” câteva etape importante, iar măsurile pe care vrea să le puna în practică, alături de echipa pe care o are, ii vor ajuta să câștige timpul pierdut în administrația Boroș.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.