Sun. Jan 17th, 2021

TÂNĂRĂ CU SPIRIT CIVIC

2 min read

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui încurajează actele civice şi mulţumeşte cetăţenilor care înţeleg să fie corecţi şi să contribuie la bunul mers al societăţii. Astăzi, aducem în atenţie un caz în care o tânără de 23 de ani, din Bârlad, a ales să procedeze corect şi să facă demersuri pentru a restitui un portmoneu găsit în zona unui centru comercial.
La data de 2 septembrie a.c., o femeie în vârstă de 62 de ani, din Băcani, județul Vaslui s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Bârlad unde a sesizat că, în imprejurări necunoscute, și-a pierdut portmoneul în parcarea unui centru comercial din Bârlad.
Portmoneul în care se aflau documente, înscrisuri și bani a fost găsit de o tânără care a încercat să intre în contact cu proprietarul lansând un apel pe o rețea de socializare. Ulterior, aceasta s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Bârlad pentru a-l preda organelor de poliție.
Bunul găsit a fost restituit de către polițiști proprietarei care nu mai spera în recuperarea banilor şi documentelor, fiind plăcut surprinsă şi impresionată de fapta tinerei.
Tânăra care a dat dovadă de spirit civic a primit din partea conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui o scrisoare de mulțumire, în semn de prețuire și recunoștință pentru promovarea valorilor morale în societate.
Astfel de fapte readuc încrederea în ceea ce înseamnă bună-credință, respect față de aproape și reprezintă un exemplu pentru ceilalți cetățeni.
Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!

P.S. La multumirile adresate de catre cei din IPJ Vaslui permiteti-mi, stimati cititori ai acestei..umile pagini de ziar..electronic sa felicit si eu tanara barladeanca cu un simt civic atat de puternic si de dezvoltat! Cinste ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.