Sat. Jan 16th, 2021

Primarul Pavăl anunță:

2 min read

”Ma retrag acasă, în sânul familiei, in 2024, daca mai castig un mandat”

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, este unul dintre cei mai iubiți edili din județ. Aceasta o afirmam dacă avem în vedere scorurile zdrobitoare pe care le-a obținut la ultimele tururi de alegeri fata de contracandidatii sai. Pe 27 septembrie, insa, pentru mai marele urbei urmează un adevarat test electoral. Pe care, totusi, multi îl vad câștigat categoric de Pavăl.
Primarul considera ca va urma o etapă care va marca un nou standard de viață al vasluienilor, care va fi completată cu foarte multe investiții. El crede ca a ajuns la vârsta și la experiența care îi permit să faca o serie de investiții care vor schimba mult in bine orașul. Dar, pentru că este un „dar”, decizia este la vasluieni, pe 27 septembrie. Pavăl anunță că va prezenta echipa cu care va merge în continuare, dacă va câștiga alegerile din 27 septembrie.
”Îmi voi duce mandatul, dacă mi-l veți acorda, stimați vasluieni, pentru că va fi un mandat cu foarte multe investiții, cu foarte multe obiective, care vor schimba orașul. Lucrăm acum la strategia până în 2030 și veți vedea că orașul se va schimba total. O vom supune dezbaterii și veți vedea că Vasluiul are pretenții și tinde undeva mai sus, cu calitatea vieții, cu calitatea serviciilor, cu orașul și mediul înconjurător”, spune primarul Vasluiului.
Vasile Pavăl le cere vasluienilor să voteze și lista de consilieri PSD, pentru că vor urma patru ani de investiții masive, este nevoie de o echipă, prin care „va câștiga Vasluiul, în primul rând”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.