Wed. Sep 23rd, 2020

Apel catre profesori: C

2 min read

Constituirea redacției Televiziunii Școlare „TeleȘcoala Vasluiană”

TeleȘcoala Vasluiană – inițiativa de succes constând în lecții filmate, susținute de cadrele didactice vasluiene, va continua la o scară mult mai mare, din anul școlar 2020-2021. În perioada martie-iunie 2020, profesorii contributori au realizat 90 de emisiuni, difuzate în Campusul Virtual al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și pe paginile de socializare ale instituției.
Cu sprijinul Primăriei Municipiului Vaslui, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui vă adresează Apelul de a deveni membri ai redacției acestui post național – TeleȘcoala Vasluiană – primul canal de televiziune din România dedicat exclusiv școlii.
Desigur, schema de programe va viza în principal lecțiile, dar vom avea în desfășurător și dezbateri, știri din universul educației, webinare, filme și desene animate cu scop educativ, diseminări de proiecte, transmisiuni în direct ale evenimentelor esențiale din viața școlii vasluiene, interviuri și reportaje pentru a acoperi – măcar în parte – nevoia de oglindire a realităților școlii contemporane și pe acest canal de comunicare. Nu ne propunem să substituim școala ca instituție, ci să venim în completarea preocupărilor oamenilor școlii de a intensifica legăturile cu elevii, cu comunitatea locală, de a găsi o alternativă viabilă de comunicare care să funcționeze neîntrerupt inclusiv în situații deosebite.
Televiziunea va demara în regim de acțiune de voluntariat, iar difuzarea programului se va face în streaming online, pe canalele Campusului Virtual al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, pe paginile și grupurile gestionate de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, la rubrica specială din Campusul Virtual al I. Ș. J. Vaslui http://nelpae.ro/elearning/ precum și pe paginile de socializare și pe site-ul special care vor fi inaugurate în decursul lunii septembrie 2020.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.