Mon. Sep 21st, 2020

S-a stabilit!

1 min read

Sporting Juniorul Vaslui va evolua in Liga a 3-a!

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a stabilit ca una dintre participantele in editia viitoare a Ligii a 3-a de fotbal sa fie Sporting Juniorul Vaslui.
Conform hotărârii Comitetului de Urgență al Federației s-a aprobat referatul Departamentului Competiții al FRF cu privire la cluburile care urmează sa participe în Liga a 3-a, sezonul 2020/2021, ca urmare a Deciziei Comitetului Executiv al FRF din 18 august referitoare la modificarea sistemului competițional al Ligii a 3-a.
Astfel, Sporting Juniorul Vaslui a fost primită în eșalonul 3, după ce s-a decis modificarea sistemului competitional al Ligii 3. A crescut numărul de echipe participante de la 90 la 100, rezultând 10 locuri vacante. In acest mod echipa antrenata si patronata de Octav Cracea a promovat, grație clasării pe locul 2 la turneul de baraj care a avut loc recent, la Pascani.
Urmează ca in cel mai scurt timp să fie anunțata și componența celor 10 serii ale Ligii 3. Cert este ca pentru noua editie de campionat a Ligii a 3-a Cracea va trebui sa-si intareasca serios lotul. Componentii actuali sunt tineri si foarte tineri si implicit nu dispun de experienta competitionala. Este necesara o intarire masiva in toate compartimentele, aceasta daca se doreste mentinerea in esalonul al treilea al fotbalului din tara noastra. Si credem ca se doreste.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.