Fri. Sep 18th, 2020

Neintelegeri in interiorul PSD

2 min read

Buzatu ”i-a tras o palmă” lui Ciolacu din mijlocul Moldovei!

În PSD, se poartă un război ciudat, de neînțeles. Oameni care aduc voturi și câștigă alegerile în județele lor sunt puși la zid, pe motiv că ar fi prea bătrâni pentru partid, baronii roșii, cum sunt denumiți de adversarii politici, în timp ce lideri PSD care nu fac două cepe degerate în județele pe care le reprezintă se bagă în seamă și îi stropesc cu mizerii pe cei cu rezultate.
Asta s-a văzut si ieri, la un soi de congres online al PSD, în care Ciolacu s-a dat, din nou, mare lider politic, ca și alți pesediști din jurul său, deși rezultatele politice ale acestora sunt mai degraba jenante. Din păcate pentru el, spun social-democrații, Marcel Ciolacu este un lider atât de moale, încât PNL se distrează numai auzindu-l ce inepții poate sa scoata. Insa, se dă președinte de partid.
A fost un Un congres PSD care s-a desfășurat în condiții speciale – intervențiile fiind făcute online. Au fost tot felul de remarci la adresa liderilor cu vechime din teritoriu, ceea ce l-a determinat pe liderul PSD de la Vaslui, Dumitru Buzatu, să spună că acest Congres a fost unul doar de imagine.
Referitor la ideea transmisă de Ciolacu, conform căruia ar trebui ca PSD trebuie să se transforme dintr-un partid „conservator” într-un partid social democrat modern.
Dumitru Buzatu i-a dat palme în direct lui Ciolacu pentru exprimarea folosită – ”vremea tătucilor a apus”.
Apoi, l-a pus la punct pe liderul PSD de la Bucuresti: ”Poate că e bine ca la adresa liderilor noștri din trecut să ne exprimăm cu mai multă atenție, că printre aceștia a fost Ion Iliescu, Adrian Năstase și ar fi cazul să ne măsurăm un pic înălțimea, chiar dacă rigla sau ruleta pe care o folosim arată câteva sute de centimetri”, a mentionat Buzatu.
Intervenția lui Buzatu a fost singulară, Congresul desfășurându-se într-o notă ciudată, impusă de Ciolacu, un fel de renegare a trecutului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.