Wed. Sep 23rd, 2020

Primarul care a adus Europa în comuna Ferești!

2 min read

Localnicii vor sa il voteze si pe 27 septembrie!

Sebastian Arteni a făcut un pariu cu el însuși când a preluat frâiele comunei Ferești. Și-a spus că, în maxim două mandate, va asfalta drumul de acces spre comună, cu sprijin de la județ, și va accesa toate programele cu finanțare europeană sau guvernamentală, pentru a schimba imaginea Fereștiului.
Cele două mandate au făcut din această comună, situată la 15 km de Vaslui o localitate în care intri cu drag și în care îți dorești să te întorci. Tocmai de aceea, primarul Fereștiului a lansat un mesaj către oamenii comunei, atât cei de acasă, cât și pentru sutele de tineri plecați la muncă în Europa.
‘A devenit comuna cu școală și gradiniță modernă, cămin cultural, biserică renovată, teren de sport, parc, străzi pietruite și asfaltate, poduri, locuri de case pentru tineri, iluminat stradal performant, extinderi rețele electrice, supraveghere video, microbuz școlar, utilaje pentru întreținere drum și nu în ultimul rând wi-fi pentru toată comuna pe fonduri europene. și vom continua. ”Am dorința de a duce la bun sfârșit proiectele începute, am ambiția de a lăsa în urma mea realizări care să schimbe semnificativ în bine viața noastră cum ar fi aducțiunea de apă și canalizare, aducțiune de gaze, înființarea de transport public pentru elevi și navetiști către oraș, construirea de apartamente ANL. De asemenea, doresc asfaltarea tuturor străzilor, sa ridicam o sală de sport etc. Toate aceste lucruri, știu foarte bine, sunt posibile și realizabile doar cu susținerea și încrederea dumneavoastră, stimati locuitori ai comunei Feresti”, spune primarul Arteni.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.