Thu. Sep 24th, 2020

Deputatul Olteanu, atac virulent la primarul Bârladului: „Sunteți un fals liberal, domnule primar PNL!”

2 min read

Deputatul ALDE de Vaslui, Daniel Olteanu, îl acuză pe primarul Bârladului de faptul că, timp de patru ani, nu a făcut mai nimic pentru oraș. El spune că doar în perioada campaniei electorale s-a apucat de rezolvat unele dintre problemele comunității.
Candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Bârlad susține că, în toți acești ani, Boroș s-a ascuns sub sigla PNL, fără să fi făcut treabă pentru oraș, așa cum îi cerea fișa postului. Olteanu susține că primarul liberal al Bârladului nu este un liberal autentic.
„Voi veni la primărie pentrua a fi un primar puternic și corect, un primar al fiecăruia și al tuturor. Domnule Boroș, opinia majorității celor cu care am vorbit e că, în fața rezultatelor pe care vi le-au cerut oamenii (pe baza promisiunilor!), ați aplicat vechiul proverb cu „Fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă”. V-ați ascuns în spatele PNL și al unei pojghițe de asfalt turnate în viteză la expirarea mandatului. Prea puțin, prea târziu!!! Dacă alegerile din acest an ar fi fost la termen, în luna mai, ce ați fi arătat bârlădenilor?
Vă cer acum să nu mai fugiți de răspundere și să clarificați o serie de lucruri, cel mai important dintre acestea fiind răspunsul la întrebarea: „Sunteți liberal?”, spune deputatul Daniel Olteanu. Raspunsul, pana la urma, il vor da barladenii, prin votul lor, cu ocazia alegerilor locale de la 27 septembrie.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.