Mon. Sep 21st, 2020

Daniel Olteanu este hotarat sa castige Primaria Barlad!

2 min read

”E o premieră pentru un candidat la primăria Bârlad, iar eu am curaj, alături de colegii mei, să îmi asum un astfel de contract cu bârlădenii.
Știu ce pot și, la fel de bine, știu ce pot cei care au venit lângă mine, să demonstrăm împreună ce înseamnă o administrație în folosul cetățenilor, nu una aservită politic, așa cum am avut parte în ultimii patru ani cu Dumitru Boroș.
Vă dau un exemplu: știți câte promisiuni neonorate din programul electoral are actualul primar, care este cel mai slab din istoria Bârladului? Le-au numărat chiar bârlădenii cu care mă întâlnesc în ultimele luni și le dau dreptate: 53 de zerouri sunt în dreptul lui Dumitru Boroș.
Cred că a venit timpul ca Bârladul să aibă un primar puternic, care să-și onoreze toate promisiunile și care să nu mai stea cu capul plecat în fața Vasluiului. Nici politic, nici administrativ.
Când spun “Bârladul câștigă!”, spun că Bârladul are prioritate, că interesele bârlădenilor sunt pe primul loc în raport cu orice autoritate sau instituție din județul Vaslui și din țară. Cu Dan Marian, candidatul ALDE la Consiliul Județean Vaslui, sunt convins că Bârladul va avea nu doar un interlocutor atent, ci și un partener de încredere pentru toate proiectele vitale.
Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne susțin pe mine și echipa mea, formată din oameni care și-au dovedit priceperea, fiecare în parte, în domeniile în care activează sau au activat.
Îi chem alături de noi pe cei care cred că Bârladul merită să câștige un loc de onoare și de valoare în rândul orașelor importante din țară”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.