Sat. Sep 19th, 2020

Sporting Juniorul Vaslui, in Liga a 3-a?

1 min read

Marți, 18 august, în Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, va decide modalitatea în care noul sezon de Liga 3 ar putea avea loc.
Se știe, la ora aceasta, că patru echipe nu s-au mai înscris în Liga 3 iar locurile acestora vor fi completate cu formații clasate pe locul 2 la baraj.
Este vorba despre formatiile FC Botoșani 2 (locul 13 Seria 1), Poseidon Limanu-2 Mai (locul 10 Seria 2), CS Medgidia (ultimul loc Seria 2) și CFR Cluj 2 (locul 13 Seria 5).
Sunt sanse ca FRF să configureze eșalonul 3 în șase serii a câte 16 echipe, urmând a mai fi acceptate încă șase echipe clasate pe locul 2 la baraj.
Astfel, celelalte șapte echipe clasate pe locul 2 care au ratat promovarea pe baza punctajului, respectiv fair-play-ului, Siretul Dolhasca (Suceava), Sporting Juniorul Vaslui (Vaslui), CA Oradea (Bihor), Ştiinţa Turceni (Gorj), CSM Jiul Petroşani (Hunedoara), Roberto Ziduri (Dâmbovița), Minerul Costeşti (Vâlcea), ar avea o șansă să prindă Liga 3.
Până la a se stabili o variantă de desfășurare a noii ediții a Ligii a 3-a în condițiile pandemiei, FRF vrea mai întâi să obțină din partea ministerelor Sănătății, respectiv Tineretului și Sportului, un protocol medical mai accesibil, inclusiv pentru cluburile care activează la nivelul eșaloanelor inferioare, care nu-și permit, la ora aceasta, testări din 14 în 14 zile.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.