Fri. Mar 29th, 2024

O noua dezinsectie la Vaslui

1 min read

Primăria Municipiului Vaslui, prin operatorul S.C. GOSCOM S.A. Vaslui, va continua lucrările de combatere a țânțarilor, după cum urmează:
Vineri, 14.08.2020, între orele 21.00 – 01.00, pedestru și cu autoutilitara, se vor efectua tratamente de dezinsecție în zonele destinate activităților sportive, în parcuri și în cimitir: Stadion – Sala Polivalentă, Ștrand, Parcul Movas, Curțile Domnești, Teatrul de Vară, Parcul Tineretului, Parcul Copou și Cimitirul Eternitatea.
În cazul acestor lucrări se va utiliza Cytrol 10/4 ULV, produs avizat de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății, nr. aviz 4209BIO/18/05.21.
SC GOSCOM VASLUI SA desfășoară activitatea în baza Autorizației Sanitar-Veterinare nr. 111 din 25.07.2012.
În eventualitatea în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a dezinsecției va fi reprogramată.

PRECAUȚII: Se recomandă, pe cât posibil, evitarea prezenței în mediul exterior a persoanelor în timpul dezinsecției.
Atenționăm crescătorii de albine și pasionații de sericicultură de pe raza municipiului Vaslui și recomandăm luarea de măsuri de protejare, deoarece insecticidul utilizat poate fi periculos pentru familiile de albine și viermii de mătase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.