Thu. Oct 1st, 2020

Control la Spitalul Județean de Urgenta Vaslui

1 min read

Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui, Ana Rinder, este în stare stabilă, la Institutul „Matei Balș” din Capitala. Medicii vor trebui să rezolve problema edemului cerebral masiv, din cauza căruia aceasta a căzut pe hol, acasă, fiind găsită în stare de inconștiență. Se speră in refacerea cât mai grabnica și întoarcerea în mijlocul celor dragi, la Vaslui!
In alta ordine de idei sa amintim faptul că ieri a sosit la Spitalul Județean de Urgență o echipă de control de la Ministerul Sănătății. In zilele următoare este așteptată și o echipă de control de la Direcția de Sănătate Publică. Se vor verifica, cu precădere, circuitele de la Primiri Urgențe, ATI sau Triaj, cel mai probabil controalele având legătură cu starea în care a ajuns managerul la spital.

S-a trecut de 1.000 de cazuri, la nivel de județ

Situația epidemiologică la nivelul județului Vaslui, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, se prezinta astfel:

1.015 cazuri confirmate cu noul coronavirus:
209 persoane internate în spital:
203 pe secții
31 de asimptomatici,
77 forme ușoare,
71 forme medii,
24 forme severe
6 la ATI;
37 de persoane decedate;
459 de persoane vindecate;
120 de persoane pozitive la domiciliu;
190 de persoane pozitive (aflate în clădire carantinată – Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoana Adultă cu Dizabilități din municipiul Huși, județul Vaslui).

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.