Thu. Sep 24th, 2020

Pentru cei care nu cred, inca, in Covid-19

1 min read

Mesaj de la un vasluian confirmat pozitiv si internat la Barlad

Un vasluian de doar 23 de ani, internat în Spitalul Municipal ”Elena Beldiman” din Bârlad după ce a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, a povestit, pe contul său de socializare, experiența prin care trece de mai bine de zece zile. Atat a trecut de când se află pe un pat de spital. El a amintit, cu lacrimi in ochi si faptul că a stat lângă un pacient care a murit de Covid-19.
„Am înțeles încă o dată că viața nu îți dă mai mult decât poți duce. Ce scriu este doar o completare la ce se știe deja… Nu am crezut, cum nici voi nu credeți, până când simptomele reale precum febra, durerile insuportabile de cap și musculare, frisoanele și respirația îngreunată m-au doborât pe rând și m-au adus aici sub forma unei banale gripe”, scrie Marian pe contul său de facebook.
”Buni prieteni, protejați-vă pe voi și protejați-vă familiile, dar și pe ceilalți purtând mască și păstrând distanța, apoi protejați-mă și pe mine! Aveți grijă de voi, astfel încât să nu fiți puși într-o situație dificilă, așa cum sunt eu!”, a încheiat acest mesaj plin de invataminte tânărul.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.