Sat. Sep 19th, 2020

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 6 POLIȚIE RURALĂ NEGREȘTI

3 min read

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Băcești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie.
În data de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Băcești, și-a agresat concubina.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au stabilit că în data de 9 august a.c., ora 18.30, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și-ar fi agresat concubina, în vârstă de
21 de ani, aplicându-i mai multe lovituri în zona corpului și a capului. Acțiunea violentă a agresorului ar fi continuat, acesta folosindu-se de un cuțit cu care a încercat să lovească victima, ocazie cu care i-a produs o plagă în zona exterioară a mâinii.
Persoana vătămată a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea expertizării medico-legale traumatologice, iar în baza concluziilor preliminare s-
a stabilit că aceasta necesită un număr de 4-5 zile îngrijiri medico-legale.
În urma probatoriului administrat, la data de 10 august a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul aceleeași zile, a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.
Bărbatul a mai fost reținut și arestat preventiv în cursul lunii aprilie a.c., tot ca urmare a unei agresiuni îndreptate împotriva concubinei sale și a familiei acesteia.
Cercetările în acest dosar au fost sistate după ce a intervenit împăcarea părților, agresorul fiind pus de îndată în libertate.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în aceeași seară, bărbatul, pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal la domiciliu, și-a lovit fiica minoră și a distrus mai multe bunuri din locuință. De frica acestuia, concubina sa, o femeie de 20 de ani, a plecat de la domiciliu împreună cu copiii.
În continuare, bărbatul a plecat în căutarea acestora, intrând în locuința socrilor săi, deși aceștia nu i-au dat acordul și i-au solicitat în repetate rânduri să părăsească imobilul.
Temându-se pentru starea de sănătate a fiicei și a nepoatelor sale, soacra bărbatului, o femeie de 45 de ani, a plecat în căutarea lor, însă a fost susprinsă de ginere pe drumul public, care a amenințat-o că-i va da foc la casă, lovind-o totodată cu pumnii și picioarele. În apărarea femeii a sărit o altă fiică de-a sa, o tânără de 17 ani, pe care bărbatul a bruscat-o, iar când aceasta a solicitat prin SNUAU 112 ajutorul poliției, i-a smuls telefonul din mână și l-a trântit de pământ, spărgându-l.
În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 13 aprilie 2020, poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.