Mon. Sep 21st, 2020

Raportari mincinoase!

2 min read

Unde au disparut 76 de infectati COVID?!?

Bataie de joc! In conditiile in care Institutia Prefectului Vaslui a anuntat sambata seara ca judetul nostru inregistreaza un nou focar COVID, fiind depistate aproape 80 de cazuri noi, pe raportarea trimisa la Ministerul Sanatatii de catre Directia de Sanatate Publica Vaslui, judetul nostru figureaza cu un singur caz nou de coronavirus. Unde au disparut cele 76 de cazuri noi inregistrate in randul beneficiarilor si angajatilor de la un centru al Directiei pentru Protectia Copilului, nimeni nu stie. Cert este ca raportarile se fac haotic si ca toata balbaiala si incompetenta autoritatilor au facut tot mai multi oameni sa aiba indoieli in ce priveste existenta virusului. Nu este prima data cand Vasluiul face raportari la misto. Au fost perioade cand judetul nostru raporta zero cazuri intr-o zi, iar in urmatoarea zi erau cate 60. Autoritatile au decis carantinarea Centrului de Recuperare Husi dupa ce cinci beneficiari, dar si trei salariati de aici au fost depistati pozitiv in urma testelor COVID. De asemenea, o persoana in varsta de 66 de ani a murit saptamana trecuta. Centrul de Recuperare Husi apartine Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui. Aici lucreaza 63 de salariati si sunt 71 de beneficiari.
Până astăzi, 9 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 61.768 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
30.119 pacienți au fost declarați vindecați și 6.371 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.145 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.