Fri. Sep 18th, 2020

Se dau super mulți bani de la stat!

1 min read

Cine și în ce condiții poate să-i primească

Anunț major pentru mii de români. Se vor da bani mulți de la stat. Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban. Cine sunt beneficiarii și ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a-i putea primi?
Potrivit premierului Orban, acești bani ar urma să fie primiți de părinții care stau acasă cu copiii. Decizia survine în contextul în care începerea școlilor se apropie, iar situația nu este încă sub control.
Astfel, Ludovic Orban a anunțat că în noul an școlar care va începe pe 14 septembrie, în cazul în care cursurile se suspendă într-o anumită școală, toți părinții elevilor din școala respectivă vor primi 75% din salariu pe perioada în care stau acasă cu copilul să învețe online.
Premierul a mai precizat că măsura este una flexibilă. Mai exact, aceasta urmează să fie aplicată în funcție de localități și de gradul de gravitate al pandemiei de coronavirus în acele zone.
”Daca intr-o scoala avem cazuri si se inchide scoala 14 zile, toti parintii elevilor din scoala respectiva vor primi pe perioada suspendarii cursurilor forma de sprijin de 75%”, a declarat Ludovic Orban.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.