Thu. Sep 24th, 2020

Lucrari intarziate la santierul bazarului din Vaslui!

1 min read

La cel putin 3 dintre santierele actuale din municipiul resedinta de judet lucrarile sunt mult intarziate. Cele mai mari intarzieri sunt la bazar. De dimineata si pana seara pe acest santier aproape ca nu vezi activitate. Vremea este frumoasa, nu mai este stare de urgenta si se poate lucra de dimineata pana seara.
Seara, pe la orele 19.00 santierul este mai mereu pustiu, nici macar paznicul nu se prea vede. Din acest motiv lucrarile sunt intarziate si nu se vor termina nici in acest an. Il intereseaza pe constructor ca toti vanzatorii din actualul bazar vor mai sta inca o iarna in conditii inumane la -10, -15 grade? Nici ca il intereseaza aspectul, el a inceput treburile la santier, perioada in care si-a tot mutat utilajele si muncitorii de colo-colo pentru a putea prinde mai multe contracte, asta din lipsa de muncitori!
Santiere intarziate mai sunt. Casa Armatei, care se vrea a deveni un centru cultural, a fost inceputa de vreo 6 ani si nici macar acum nu este terminata. Nici in acest punct de lucru nu se misca o lopata.
Lucrarile nu sunt in grafic nici la Policlinica din curtea spitalului si exemplele pot continua.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.