Sat. Sep 26th, 2020

S-au..contestat reciproc!!

1 min read

Meciul Sporting Juniorul Vaslui-CS Dante Botoșani s-a mutat la comisiiile FRF

Comisiile Federatiei Romande de Fotbal vor discuta în ședința de mâine două contestații de la meciul Sporting Juniorul Vaslui-CS Dante Botoșani, contând pentru barajul de accedere în Liga a 3-a.
Vasluienii au contestat dreptul de joc al lui Cornel Căinari, susținând că jucătorul lui Dante Botoșani a fost transferat în luna martie, după perioada acceptată de FRF, conform regulamentului de organizare a meciurilor de baraj. De remarcat că pe 7 martie 2020 fotbalistul Căinari încă mai activa în Liga a 3-a, la Foresta Suceava.
De cealaltă parte, botoșănenii au contestat legitimațiile de joc ale lui Sporting Juniorul, pe motiv că pozele jucătorilor datează din perioada junioratului și nu sunt foto de seniori.
Rămâne de vâzut care va fi decizia forului fotbalistic din tara noastra cu privire la ambele contestații. Vasluienii sunt deciși să meargă la instanțele superioare, Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dacă nu li se va da dreptate, mai ales că cele semnalate sunt prevăzute în regulament.
Pe teren, sambata, la Pascani, CS Dante Botoșani a trecut de Sporting Juniorul Vaslui cu scorul de 2-1, dupa ce la pauza elevii lui Cornel Cracea conduceau cu 1-0.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.