Thu. Mar 28th, 2024

Festivalul Open Camp va avea loc la Teatrul de Vară

2 min read

Open Camp, festivalul care tinde să devină tradiție la Vaslui, un eveniment care înviorează Vasluiului, an de an, va avea loc în luna august. Locul de desfășurare al Open Camp a fost până acum poligonul de tir din pădurea Paiu. Acolo, mii de tineri se adunau, cântau, se manifestau liberi. Numai că, în acest an, pandemia de Covid 19 i-a blocat și pe organizatorii festivalului, care au găsit o soluție de avarie, pentru ca Open Camp să se poata desfășura.
Ciprian Hordilă, organizatorul și sufletul festivalului a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru toți fanii Open Camp, prin care anunță locația în care se vor desfășura concertele, cât și prețurile biletelor:
Organizatorii evenimentului mulțumesc membrilor trupelor care au acceptat invitația: Hands of Angels, Fără Zahăr, Cred că sunt extraterestru, Funkorporation, Ana Coman și The Kriptonyte Sparks.
Pentru a putea respecta normele în vigoare, în special cele de distanțare, capacitatea Teatrul de Vara a fost restrânsă la 170 de locuri. Tichetele de acces costă 50 de lei pe seară și pot fi achiziționate de la cafeneaua Hiccup – Coffee and tea, din Vaslui.Pentru cei care nu vor putea intra în posesia unui bilet, se va încerca organizarea unui live streaming.
Dacă weekendul 7-9 August va fi unul reușit, organizatorii isi propun să continuie seria de concerte și să includa în program și proiecții de filme sau alte activități, atât în Teatrul de Vară, cat și în alte locații.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.