Tue. Sep 22nd, 2020

Liberalii Polak și Arcăleanu vor să facă din Vaslui un oraș ca în Ardeal

1 min read

Candidatul PNL la Primăria Vaslui, Tudor Polak, alături de candidatul liberal la președinția Consiliului Judetean Vaslui, Marius Arcăleanu, au lansat un mesaj către alegători, în preajma debutului campaniei electorale pentru locale.
„Atât eu, cât și colegul meu, Marius Arcăleanu, credem în perspectivele unui Vaslui modern, ai cărui locuitori să beneficieze de oportunitățile oferite de orașul lor. Viziunea politică pe care o împărtășim ne aduce în fața aceluiași obiectiv, acela ca vasluienii să ajungă să se bucure de un oraș viu, ofertant și frumos”, spune Tudor polak.
Cei din conducerea Partidului Național Liberal au încredere în tineri, în entuziasmul lor, în puterea de muncă a acestora și în dorință de a construi ceva bun, care să schimbe cu adevărat viața vasluienilor în mai bine.
Pentru cei doi tineri liberali cetățeanul este în centrul tuturor serviciilor publice și tot ceea ce fac si vor face, tot ceea ce vor construi, trebuie să fie în beneficiul cetățeanului.
Ei declara ca dincolo de cuvinte, vor vorbi faptele, insa pentru fapte este nevoie de încrederea și susținerea alegatorilor.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.