Sat. Oct 16th, 2021

Sondaj-surpriză

2 min read

PSD câștigă 70% dintre primăriile vasluiene, în timp ce PNL câștigă 12-18 primării!

Pe rețelele de socializare a circulat un sondaj realizat de Poll Fm, cu privire la intențiile de vot ale românilor la alegerile locale din 27 septembrie. Pe zona județului Vaslui, sondajul PollFM arată o victorie totală a PSD, care ar urma să câștige între 50 și 65 de primării, în timp ce PNL este creditat cu câștigarea a doar 12-18 primării. ALDE ar putea câștiga trei primării, în timp ce restul partidelor ar intra pe mainile celor de la PMP, Pro România etc.
Cât de credibil este acest sondaj nu cunoastem, însă dată fiind situația actuală, în care PSD are la Vaslui 60-64 de primari, lucrurile par să fie destul de apropiate de adevăr, în timp ce PNL se bazează pe 8-10 primari.
Interesant este că, în simularea celor de la casa de sondare, tot nordul județului se înroșește, adică PSD ia toate primăriile începând cu Băcești, Todirești, Negrești, Rebricea sau Dănești, în timp ce primarii actuali de la Bârlad, Boțești sau Stănilești, membri PNL, își păstrează scaunele de edili.
La urma-urmei, pentru a ieși primar nu ai nevoie decât de un vot în plus față de contracandidatul de pe locul al doilea. Mulți primari vasluieni sunt convinși că vor recâștiga mandatele actuale, în 27 septembrie.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.