Thu. Sep 24th, 2020

Gologan și Vlada au pierdut lupta cu Covid 19

2 min read

Multi le cer demisia!

Izoletele cară bolnavi aproape non-stop! Prefectul Mircea Gologan, un tip fantomatic, care nu s-a adresat nicio secundă populației vasluiene de la declanșarea pandemiei de Covid 19, ar trebui să recunoască faptul că este depășit de numărul mare de cazuri de coronavirus din județ și ar trebui să-și dea demisia de onoare. Să se întoarcă la Antifraudă, poate acolo se pricepe mai bine la ce are de făcut…
La fel ar trebui să procedeze și directoarea Directiei de Sanatate Publica Vaslui, Mihaela Vlada, verișoara lui Nelu Tătaru, cea care ar fi trebuit să coordoneze lupta anti-Covid în județul Vaslui, dar care a eșuat lamentabil. Cum sa nu esueze, cand a ajuns pe la Antibiotice Iasi! Ce a facut acolo, cred ca nici ea nu stie!
Vreți date în sprijinul afirmațiilor de mai sus? 252 de persoane sunt internate numai în spitalul din Bârlad, în timp ce alte câteva SUTE sau poate MII așteaptă cu înfrigurare rezultatele testelor, după ce au intrat în contact cu persoane bolnave.
La primăria Huși, DSP a trimis o adresă prin care cere numele și numerele de telefon ale tuturor persoanelor care au participat la ultima ședință de CL, pentru că în sală s-a aflat și viceprimărița orașului, bolnavă de Covid. Vor merge să se testeze toți consilierii locali și funcționarii din primărie.
La Vaslui, aproape că nu există stradă sau loc mai aglomerat în care să nu auzi că persoana X a intrat în contact cu un bolnav de coronavirus: la coafor, frizerie, în autobuz, la cabinetul medical, la spital, la APIA, la Curtea de Conturi, în Policlinică etc. Mulți dintre contacții cu persoane pozitive Covid-19 s-au bulucit la Spitalul Județean de Urgenta, pentru a-și face testele, alții urmează în zilele următoare.
La Băcani, toti angajatii Primăriei s-au infectat de la un bolnav Covid 19, venit în control de la Vaslui.
Să mai spunem că, numai ieri, izoletele au circulat aproape non-stop de la Vaslui la Bârlad, transportând oameni bolnavi sau suspecți de Covid 19.
Pentru toate aceste fapte grave – dar și multe altele – care au scăpat de sub controlul celor care ar fi trebuit să se implice, ar trebui ca Gologan si Vlada sa-si dea demisia.
Poate că, în al 12-lea ceas, vor înțelege că alta era menirea lor în aceste zile de foc, nu să doarmă prin birouri și să calculeze cu pixul câți bolnavi mai sunt azi, față de ziua de ieri…Dar nimic nu e de mirare daca si cei care ne conduc de la Bucuresti tot cam asa se manifesta!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.