Sat. Oct 16th, 2021

Florin Călinescu, președintele Partidului Verde, vine la Vaslui

1 min read

Astăzi, cunoscutul actor și om de televiziune, Florin Călinescu, cel care a înființat Partidul Verde, vine la Vaslui, pentru a se întâlni cu cei care cred că Verzii din România pot aduce o schimbare în viata politică din tara noastra.
Călinescu este președintele acestei formațiuni politice și spune că este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească.
Organizația de la Vaslui, formata din asa numitii Verzi vasluieni, conduși de Andrei Abutoaie, au făcut pași importanți în vederea informării vasluienilor privind obiectivele politice, cât și în planul închegării unei organizații politice solide, formate din tineri care nu au mai făcut politică până acum.
Tinerii Marian Grădinaru, Bogdan Juverdeanu sau Octav Apetrei, trei dintre pilonii organizației județene a Verzilor, vor fi prezenți la întâlnirea cu celebrul actor, dar și cu simpatizanții partidului, în jur de 14.30, la sala de conferințe de la Centrul de Afaceri Vaslui.
După o scurtă conferință de presă președintele Partidului Verde va pleca spre centrul Vasluiului, pentru a discuta cu locuitorii orașului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.