Sat. Oct 16th, 2021

POLIȚIȘTII SECȚIEI 2 POLIȚIE RURALĂ VASLUI AU REȚINUT 2 BĂRBAȚI

2 min read

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați din comuna Scânteia, respectiv Dobrovăț, județul Iași, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, furt în scop de folosință, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în ziua de 22 iulie a.c., ora 22:50, pe drumul județean DJ246, cei 2 bărbați au oprit un autoturism înmatriculat în județul Vaslui și au agresat conducătorul auto ce se deplasa împreună cu tânără de 16 ani.
Ulterior agresiunii, unul dintre bărbații cercetați, în vârstă de 21 de ani, din com. Scânteia, județul Iași, s-a urcat pe autoturism și a distrus cu picioarele parbrizul și oglinzile, după care l-a condus pe o porțiune de aproximativ 100 de metri până a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț pluvial.
Ca urmare a agresiunii, victima de 26 de ani, din comuna Tăcuta, județul Vaslui, a suferit vătămări corporale care vor necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut bărbații bănuiți de comiterea infracţiunilor pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.