Sat. Oct 16th, 2021

Deputatul ALDE de Vaslui, Daniel Olteanu, intră oficial în cursa pentru Primăria Bârlad

2 min read

”O echipă de oameni ambițioși, activi și profesioniști, gata să pună în aplicare proiecte care vor dezvolta Bârladul într-un mod temeinic și vizibil”, aceasta este propunerea cu care deputatul Daniel Olteanu (ALDE) vine în fața bârlădenilor, cărora le transmite că e timpul ca orașul să-și recapete renumele de altădată.
Parlamentarul Daniel Olteanu și-a dedicat mandatul proiectului „Autostrăzii vasluienilor”, așa cum a devenit cunoscut Drumul Expres Tișița – Albița, cea mai mare investiție din județul Vaslui. Aceasta a intrat în linie dreaptă odată cu semnarea recentă a Studiului de Fezabilitate. Acum, deputatul susține că Bârladul are nevoie de o perspectivă și de o echipă ambițioasă la primărie, care să lucreze pentru ca această perspectivă să devină realitate.
”M-am hotărât să mă înscriu la cursa pentru primărie, pentru că eu nu mai vreau ca Bârladul să stea pe loc, vreau să avem de ce să fim mândri din nou, să ștergem odată și pentru totdeauna praful de pe renumele orașului nostru! Am alături o echipă de oameni activi, profesioniști, avem proiecte care vor da bârlădenilor curaj și încredere, pentru că merităm din plin acel Mai bine, acel Foarte bine. Sunt oameni ambițioși care știu că, dacă ne unim forțele, Bârladul câștigă! Vă aștept să ne fiți aproape și să ne susțineți, și vă mulțumesc pentru acest fapt!”, a transmis deputatul ALDE de Vaslui, Daniel Olteanu.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.