Sat. Sep 19th, 2020

Județul Vaslui devine un focar de Covid

2 min read

Noi cazuri la ISU, APIA, Policlinica Vaslui, IPJ sau Spitalul Bârlad!

Nu e de glumă. Protejați-vă, oriunde ați fi, pentru că focarele de coronavirus din unele instituții par să ia amploare și riscă să cuprindă tot județul.
La Spitalul Municipal de Urgenta ”Elena Beldiman” din Bârlad, șapte asistente și un medic de la Secția de Neonatologie s-au infectat cu coronavirus iar situația cu noii născuți a devenit atât de gravă, încât s-a decis transportarea la Spitalul Județean de Urgență Vaslui a nou-născuților din Bârlad, noaptea trecută.
Și femeile însărcinate de la Secția Obstretică Ginecologie de la Bârlad sunt aduse la Vaslui, pentru că spitalul de acolo pare să fie cuprins de virusul Covid 19, iar medicii și asistentele sunt confirmați pe bandă rulantă.
La Policlina Vaslui, Ambulatoriul SJU, cum se spune oficial, se pare că toată lumea s-a infectat cu Covid 19, cu excepția unui singur caz. Sunt informații, neconfirmate oficial, despre cazuri de coronavirus la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui (cazuri noi, în afara celor patru anunțate inițial), Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui, Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură.
Abia zilele următoare vom putea sti cât de gravă este situația. Până atunci, un singur sfat: purtați mască și păstrați distanțarea socială. Aceasta, dacă nu vreți să ajungeți pe un pat de spital!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.