Sat. Oct 16th, 2021

Este Andreea Esca in concediu sau a fost confirmata cu Covid-19?!?

2 min read

”Stirista” de la Pro TV ar fi participat la o petrecere

Andreea Esca se afla printre angajații ProTV care sunt infectați cu noul coronavirus. Potrivit unor surse din presa mondena de la Bucuresti cea care prezinta stirile de la postul mai sus mentionat ar fi luat virusul la o petrecere pe plajă organizată cu ocazia deschiderii resortului ”Novum by the Sea”.
Confirmarea vine la doar două zile de la notificarea trimisă ProTV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele. Surse medicale au declarat, pentru cancan.ro, ca ea se afla deja internată. La evenimentul cu mai multe de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea că este interesat de păstrarea regulilor sanitare. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie, la emisiunea ”La Măruță”, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Mai târziu, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe.
Și creatoarea de modă Adina Buzatu a postat un material video, care ulterior a fost șters. În imaginile postate de creatoarea de modă Adina Buzatu se vede clar cum aproape nimeni nu respectă nicio regulă sanitară: fără mască, fără distanțare. Nici măcar personalul care a servit băuturile și mâncarea nu făcea mereu asta.
Andreea Esca a fost la inaugurarea resortului, alături de fiica sa, Alexia. Tânăra a postat imagini înainte de concertul Deliei.

NOTĂ: Informația nu a fost confirmat oficial.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.