Sat. Oct 16th, 2021

Mesajul ÎPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, către credincioșii vasluieni: „Dumnezeu nu face minuni la comandă”

1 min read

Trăim vremuri grele, în care valorile în care credeam par să nu mai fie atât de actuale, nu mai valorează mare lucru. Sunt vremuri de suferință, pentru că mii de oameni sunt în spitalele din toată România, luptând cu coronavirusul.
”Tocmai din acest motiv, spune Înalt Prea Sfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în predica sa de astazi (duminica, 12 iulie, nr.) la Catedrala Episcopală Huși, trebuie să ne rugăm la Dumnezeu cu sufletul curat, fără să așteptăm minuni peste noapte. Îl descoperim pe Dumnezeu în tot ceea ce ne înconjoară. În toate găsim prezența lui Dumnezeu. Să vedem chipul lui Dumnezeu În fiecare om. Dacă nu descoperim în cel de lângă noi înseamnă că în sufletul nostru este o noapte perpetuă. Să alungăm această noapte prin lumina cuvântului lui Dumnezeu”, spune Episcopul Romanului si Bacaului, într-un mesaj cât se poate de actual si la obiect.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.