Thu. Sep 24th, 2020

Guvernantii sa traiasca!!

2 min read

Cu Orban si Tătaru-n frunte, vom avea…”victorii” multe!

Se pare ca vom sta în stare de alertă până de Craciun!! Nu se vor mai deschide restaurantele, cinematografele, nu se mai dă liber la competiții sportive, țara este aproape blocată, doar pentru că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, alături de premierul Ludovic Orban, nu vor să audă de relaxare. Pentru că, spune Tătaru, ne-am relaxat prea repede și avem creșteri la numărul de cazuri noi de Covid 19. Oare?!? Oare asa este sau ne mint cu nerusinare, pentru ca interesele sunt multe si mai ales prea mari?!?
„Nerespectând regulile, avem o transmitere comunitară. Poate că ne-am relaxat un pic cam repede. Am dat acele măsuri de relaxare, dar le-am dat însoțite de niște norme de aplicare în vederea desfășurării acelor măsuri de relaxare. Respectând aceste norme, agreem o evoluție, o creștere ușoară a numărului de cazuri asumată, dar ajungem într-un timp relativ scurt, într-o lună de zile, la un moment în care putem avea o viață cvasi-normală. În condițiile în care nu respectăm aceste reguli, este un obiectiv care se îndepărtează”, a declarat ministrul Sănătății.
Premierul Ludovic Orban a facut referiri vizavi de redeschiderea restaurantelor, începând cu data de 15 iulie. Șeful Guvernului a declarat că, deși a avut discuții cu reprezentanții HoReCa privind această posibilitate, s-a amânat în cele din urmă luarea unei decizii ferme, din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19 din ultima perioadă. Mai sunt închise competițiile sportive cu spectatori, evenimentele culturale, teatrele, cinematografele în spații închise, concertele simfonice, operă, deci astea au rămas sub restricții, pentru că, în general, ele au fost încadrate cu cel mai mare risc epidemiologic, în zona roșie”, a mentionat Orban.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.